And ONE! And TWO! And THREE!Nu ska jag tvinga ut mig själv på en powerwalk/jogging. Att bara springa eller jogga, är nästan det värsta jag vet. Det är såå tråkigt och det är otroligt jobbigt. Styrketräning och handboll och andra (BOLL!)sporter är kul. Bläää för konditionsträning!

 Allt skulle bli mycket roligare om jag hade Kim Kardashias kläder när jag tränade.

I cut his hair myself one night

"Silence make the real conversations between friends. Not the saying but the never needing to say is what counts."
-Margaret Lee Runbeck

Layer on layer


För en minut sen var du min
Jag har inte varit så flitig med att använda mina icke riktiga glasögon. Vad tycker ni? Är sådana glasögon Hot eller inte?


Hotness.Copyright © 2010 Rekha Garton

MaterialismJag har väntat och väntat. Och äntligen kom min nya iPhone i veckan. Det blev en massa krångel med simkort och sånt. Men nu är allt fixat! Som ni ser blev jag såhär glad (se bild).

Igår medan jag spelade på telefonen, så tvärstannade bussen. Alla passagerarna flög framåt. Jag brukar bli ganska skrämd när bussar råkar köra på trottoarkanter och liknande. Men den här gång, det enda jag kunde tänka på var: iPhone, iphone, iphone! Jag var jätte rädd att jag skulle tappa den.

Det är nästan lite tragiskt.

Favorite rings to wear/Bild: Gabriella Grönlund

Jag hatar den okunniga hopen och håller den på avstånd.
I can't find my time, meanwhile your time flies.
Spotted leggings and striped scarf

 
My favorite possession at the moment, when it comes to clothes, are my spotted leggings and my boots. Both bought in London.

Old and fine, like wine.

 Jag har länge varit på jakt efter uttvättade och old-looking t-shirts. Jag har inte hittat någon som jag gillar än. Men Dessa två har jag fattat tycke för. Den första är från Lindex för 199kr. Och den andra finns att hitta på Topshops onlinestore för ungefär 220kr.

In the garden, where they live.

 

Jag har precis skrivit ett diagnosiskt prov i kinesiska.

Dock en ganska bra start på veckan efter en underbar helg. Det började med karaoke hemma hos TJ - på hans koreanska maskin. Han hade en katalog med tusentals låtar. Det som sjöngs var allt ifrån My heart will go on, till Lips of an angel, till Golddigger och en massa Backstreet boys.

Lördagen spenderades i Norrtälje i väntan på Shotgun Crackers. De var underbart skitabra. När vi gick iväg till bussen hem, kunde vi samtidigt höra Trevor sippra ut på det stenbellagrade gatorna i höstmörkret. Det var som om jag och Olle var med i slutscenerna i en fantastisk krigsfilm där alla dör förutom vi.

Timeless beauty

Bild: Thesartorialist

De kallar mig SmutserJag och min bror är jättejättejätte fascinerade av Amazing Race. Det fick mig att börja fundera på vem jag skulle vilja tävla med. Vems ständiga närvaro skulle jag inte bli irriterad på efter bara en vecka? Vem skulle kunna stressa upp mig till en lagom gräns? (alltså inte den gräns där man står och storbölar utan att komma någonvart.) Vem skulle jag vilja vinna priser med?

Vem vill jag resa jorden runt med?

Trenchcoat
Nu när hösten regnet väller över oss, är det dags för mig att ta ut min trenchcoat som jag köpte på HM förra våren.


Lace in my tightsJag har införskaffat mig ett par mönstrade strumpbyxor. Jag har inte gillat mönstrade förut. Men tänkte ändå att jag skulle give it a shot.

Vad tycker ni om mönstrade strumpbyxor? Hot or not?

Lots-O'-Huggin' BearIgår kväll såg jag Toy Story 3 i 3D. Salongen var fylld med nittio-/åttiotalister, inklusive mig, Olle, Skorpan, Martin och Andrea. Och alla var beredda på en nostalgisk skjuts tillbaka till tiden då de var små. Jag kände till och med igen vissa leksaker som jag själv hade när jag var liten. Filmen var rolig, läskig och nästa tårdrypande. Kvällen avslutades med ett mysigt häng på Källan Movits.

Rastafari
Min garderob är stökig.


Eric och Teddy Björn

Jag har en sorts mentalspärr som förhindrar mig från att shoppa kläder efter allt det jag gjorde av med i London. Men jag känner dock igen skuld när jag införskaffar mig lite nya smycken då och då. Mitt senaste är denna Björn från HM. 39:90. Kanske lite barnslig för min del. Vi får se om den blir välanvänd eller inte.

gråa tröjan
Min kläduppsättning från i fredags. Jag har nästan blivit kär i min nya gråa t-shirt. Enligt min bror och Olle, har jag den väldigt ofta. Den är enkel, men ändå lite mörk och cool. Hot or not?

Hey! What's the big idea?Idag pratade jag med Josse på telefon i enochenhalvtimme. Vi talade om hitlermuschar, pannkakor, barn, hösten, överraskningar, killar och mycket mer som bara vi kan prata om.

Nu dricker jag te och äter min brors nybakta tigerkaka.

See through me!

Lindex Shop Online - BlusNi har nog säkert sett denna gudomliga genomskinlighet i flera tidningar. Det har jag iallafall. Just denna är från Lindex. Men det finns andra liknande på HM, i både svart, grönt, blått och vitt. Jag måste nog ha en.

Bild från Lindex online shop.

RSS 2.0