Sometimes...Något jag fick uppleva igår. Då en massa kära vänner står helt plötsligt på min uppfart när jag kommer hem. Dessa vänner som jag ser i skolans röda korridorer, står och sjunger för mig på grusvägen. En efterskotts-födelse-fest. Det var galet roligt!

Jag är jätte tacksam till de som orkade komma hela vägen ut på landet. Och TACK till Olle för alla planering under hela två veckor!

Post traumatic

En promenad i Djurgården efter sista provet igår och Friday's uteservering med andra nördar var nice.

I tremble."The Venn Diagram of boys who don't like smart girls and boys you don't want to date is a circle."

Min IB-tid är över, and I can't wait to see what else will be coming, rolling, jumping or leaping, down my path.

Literature of a picture.
En sista dag och sedan är IB ett minne blott. Vad hände med allt?


Your swords gone old a rusty


Gårdagen.


Nobody can be exactly like me. Sometimes even I have trouble doing it. 
Jag har hållit mig till en bikin nu ett tag. Jag är jäte nöjd med dess design och har inte lyckats hitta någon som är mycket snyggare. Men Top Shop har ett stort urval av jätte fina bikinisar. Check! Mina favoriter är de retroinspirerade, som den uppe till vänster.

Nothing of you is original. You are the combined effort of everybody you’ve ever known.

Anxiety Disorders


(bild: 5 inch and up]

Jag tycker att det är snyggt med flera och stora ringar på fingrarna. Det blir en sorts beautiful mess. Just nu vill jag ha den här ringen. Jätte cool med lite Harry Potter-känsla. Det mixade nagelfärgerna är även bra att notera.

It's only confusing if you believe it has to make sense. 


BjörnbröderDagens färg - latte. Idag var det röddag för alla, men för IB är det Swedish High level Paper 1. Det var awesome, jag lovar.

I like the raisins in the cookies

Jag älskar Food-pictures. Den första bilden är från mellamålet med min bror idag. och den andra från middagen med hela familjen.


By the time you read this, I'll be fine.


[bild: the sartorialist]

Att blanda mönster är ju inte alls fel. I vissa fall kan det bli konst.

Samtidigt är jag själv ganska försiktig med att mixa. Jag borde bli mer modig.

Det är OK att leka...... after the IB exams.

nice and easyNär jag trycker Shuffle på min Ipod, så är det inte ofta jag lyssnar på den randomly valda låten. Jag trycker nästa, tills jag kommer till en låt jag vill höra.

Erkänn. Att. Du. Också. Gör. Så.


Jonas World Tour 2010 Wihooo!


Jag funderar på om jag ska skicka in den här bilden till Aftonbladets Klick! Man kan ju nämlige (nämnligen?) vinna biobiljetter om man kommer med i tidningen. Fast det är ganska töntigt. Så, nej.

Eller?

Careless whisper

     

 


För ett tag sedan hittade jag en jätte fin shortsdress på Zara. Men jag var för trött för att prova den, därför köpte jag den aldrig. Nu ångrar jag mig jätte mycket. Jag hoppas nu istället att jag får den blommiga så kallade playsuit i födelsedagspresent. Båda är från Topshop.se . Hint, hint...

Vilka röster på att Miley kommer att end up Nasty?!

 Miley Cyrus. Den oskyldiga lilla bond flickan från landet i det stora väster är inte lika puppy-eyed och gullig längre. Det är äckligt hur Hollywood får barn, BARN, att bete sig som tjugofem, när de bara är 17. Cyrus är, något jag inte kan förneka, snygg och grejjer, men i sin senaste video går hon utanför den zon hon ska befinna sig i, och försöker sig på Lady Gaga inspirerade moves och groteskheter. Borde inte barn vara barn? Se den nya videon HÄR.

Serving on you suckers

 
På sommaren blir jag alltid sugen på hattar. Jag tycker om att titta på dem, men jag ångrar mig ofta efter att jag har köpt dem. Mitt huvud och hattar går oftast inte ihop. Jag vet inte varför.

Töm mig.


[Hårinspiration härifrån]

Ziogas, så heter författaren till min ekonomibok. Imorgon är det det första provet av många som kommer att avgöra min framtid och visa om dessa två år har varit mödan värd. Håll tummarna, för det här är början på slutet, samtidigt som det är början på allting.

We surviveIgår var det Mösspåtagning, norsk champagne, röda overaller, grädde och Valborg. Jag saknar redan IB07.


RSS 2.0