Defying gravityMidsommar har varit väldigt lungt och skönt med familjen och Olle. Idag var vi på Grönan. Insane är insane.


UBIQUITOUSIkväll är det dags för en tripp till Bonden med goda vänner. Ikväll är det dags att inför de nya glasögonen. Ikväll, nej kanske imorgon, får ni nog se en bild på dem.

En blandning av sött och saltJag längtar ut till skärgården och allt det enkla och mysiga.

KatharsisI fredags var det dags för Hannahs födelsedags att skina upp tillvaron från bröllopet. Grill och foodbaby stod på menyn. Och återseendet av gamla klasskompisar var awesome aswell.

På lördagen efter Olles match begav vi oss på våran såkallade "riktiga" date. Vi hann även få en glimt av De nygifta på stureplan. Jag blir ganska emotional ibland, och när jag satt på Olles rygg för att kunna se dem, så tyckte jag att de faktist var väldigt vackra på ett konstigt och enkelt sätt. Middagen intogs på Friday's och sedan var det den stora finalen: Hamlet på stadsteatern.

Hamlet var underbart bra.

the true colors

Jag och lillebror lekte med en av presenterna som jag fick på min födelsedag. Ganska barnsligt, men ändå blir man lika fascinerad varje gång av de fina regbågsfärgerna när bubblorna bildas.

ArvidsjaurJosefine tog Studenten förra veckan. Så jag och Felicia var såklart tvugna att åka upp till Arvidsjaur för att fira henne. Vi hade galet kul, dock inte lika kul när vi blev tvugna att åka bil hem. Men det var fiiint, eller vad ska man säga..


Do you remember?


Fullt upp! Här är bilderna från vår skiva, men Wille och jag som värdinnor. Tack IB07 för allt!

 


RSS 2.0