Reaching for the phone, because I can't fight it anymore.Stressen inför alla exams har gjort att jag har glömt bort att leta studentklänning. Men samtidigt orkar jag inte. det tar sån tid, och nej, den kan jag ju inte köpa för den kommer andra att köpa. Och nej, den är ju inte tillräckligt vit. Och nej, den är ju jätte dyr. Samtidigt vill jag inte nöja mig med vad som helst. Det kommer jag att ångra senare. Men det finns ingen tid att leta. Press - stress, inte konstigt att det rimmar.

Klänningen ovanför var iallafall jätte dyr.

Maja min maja, min älskade pirajaI onsdags var det ännu en skiva och denna var Johannas, på K15. Temat var Hav och vatten. Jag vet inte riktigt vad jag var, men detta halsband som jag för länge sen hade glömt bort, fick hänga runt halsen. Och igår blev jag helt plötsligt jätte trött och hade ont i hela kroppen. Mamma sa att det var på grund av utmattning. Pfft.. Utmattning - jag hörde Utbränd. Pfft... De 13(!) examen har inte varit än. Pfft.

Picture perfect memories...

                           

...scattered all around the floor.


Taitais skjorta i väntan på bussen till skolan.


Yellow Jello

Jag och Olle bjöd med två vänner till en spelning på Debaser (slussen) som en födelsedags present, så sent som i onsdags. One showed up. Men vi blev glatt accompaigned av Harriet. Kvällens band var Dog off a cliff. Lyssna på deras låtar här.

Yay..Yepp, jag är fortfarande i Sverige. Vulkanen i Island vill inte sluta spy ut den rök som stoppar vår weekend. Mer Tid att plugga iallfall. Yay..

Socks


bild: stockholmstreetstyle.feber.se


Kamelsvans

                                     


På McDonalds:

 - En 5-kronors glass tack.
 - Det blir 8 kronor, tack, säger kassörskan och ler.


I saw you at the station, you had your arm around what's her name..


...she had on that scarf I gave you.

Nästa vecka ska jag åka på min (kanske) första så kallad "Weekend" utomlands. Låter lite fancy kanske, men vi ska åka med oserösa Ryan Air. Så det är lungt.

Iallfall, det är lite varmare i Bryssel är i Sverige. Jag har inte kommit in i sommartakterna, vilket leder mig till denna fråga: Vilken jacka? Det är ungefär runt 10-15 grader där just nu tror jag.

Trenchcoat, Skinnjacka eller jeansjacka? Jag har limited med space i väskan, men kanske en extra jacka får plats...

"Du är Bäst ikväll" 

Efter att avklarat 2 av 4 skivor som jag ska attend, sitter jag här, ont i halsen och hostar. Men det har inte med saken att göra. Typ. Det första temat på (P-)skivan var P, det andra temat var "Hej, jag kom fel."

Det blev då en Panda och en Pelle Svanslös. Jag var ungefär en panda bland 4 andra pander på skivan. Kreativt, kreativt.. Sedan, som de nördar vi är, blev det pyssel och The Sims plumbobs (de gröna grejjerna) skapades. DET var kreativt.

En liten ordlista:
Balinda McCoy = Tjena Sötnos
Degg degg = Hej då
Elicanto = Snygging
Cayoo = Sjutton också!
Boobasnot = Jag tycker inte om dig.

the mother of all questionsFörrförra veckans kap på Vintagemässan: Ett par HÖGA shorts och ett par solglasögon. Mamma blev lite galen återigen, då jag ännu en gång kom hem med ett par glajjor till.  

Hur är det man uttalar Vintage i Vintagemässa? På Engelska - Vinntigh eller på svenska - Vinntaash?

RSS 2.0