Craving (4)

 Craftzine.com

Ögonfranser med LED-lampor, sladdarna sätter man fast i håret så ingen kan se. Give me, give me!

Prinessa av PekingSå underbart söta. Tips till Halloween? Jag önskar jag kunde sno deras kostymer lika lätt som man sno godis från ett barn. 

Inglourious Basterds, plusstolar och popcorn."You're constipated. In your fucking soul. I think there is a great, humongous wad of poop up your soul's ass."

Imorgon är det dax för bio. Återigen skulle jag vilja skriva, men inte har Loling haft tid. Då både bio tittande och bloggen har fått lida för det. Men det ska jag inte gnälla över i det här inlägget. Det jag vill skriva är att Brad Pitt inte är het i skägg. Ingen man är het i skägg (oftast). Loling gillar inte håriga män. Sorry. Jag får väl hålla tummarna att han ändå är sexy i Inglourious Basterds. Något sött borde man väl få se i kontrast till all blod?

Running around nakedLördagens besök till Gallerian då det omtalade Vintage utställningen skulle ta plats möttes av besvikelse. Den lilla 20 x 10 rektangeln i mitten av Gallerian var det enda som de erbjöd. Mycket dåligt! Men både jag och mr_hot_91 tröstade oss med en belönande shopping tur till Skopunkten och HM.

I've seen the stairs

Säsongsstart av Gossip Girl! Klockan 19.00 i kväll på kanal 5. Go, go, go!

Tastes like tinfoilEfter en mysig hemma kväll så har en ny film tagit en plats på min topplista av favorit filmer. Den visades på Stockholm Filmfestival förra året, då jag inte hann se den. Adrien Brody från the Pianist (Ja, han med den gigantiska näsan) den vackra Rachel Weisz och Mark Ruffalo spelar de utomordentliga coola personerna i filmen. Dock är min favorit person spelad av Rinko Kikuchi och kallas för Bang-Bang. Filmen heter The Brothers Bloom.

Jag vet inte om det var så att (Beware of Nerd statments) filmen var full att metaforer, liknelser och förebådande händelser, eller att 2 år av IB (snart 3) har muterat oss till en "normal" (?) människa på utsida, men en nörd med en allround penna på insidan? För er andra coolingar (lolingar?) så är filmen värd att se för även er.


Mimmy
Looling Hjärta Hår-accessorarer!

Vintage
Alla modefreaks borde nu på fredag eller lördagta en tripp till Gallerian i huvudstaden och se på deras Vintag utställning, eller whatever det är. Det lät iallfall interssant i tidningen. That's the place to be.

The boy sure loves his bacon


Beskrivning: Max Brenner’s Chocolate Pizza: Pizza topped with double melted chocolate chunks, melted marshmallows and candied hazelnut crunch bits.


Fastän jag är proppmätt är jag just nu jätte sugen på en pizza. En pizza med tomatsås och mjuk/krispiga kanter. Och massor av fyllning!

A little bit

 

Lykke Li som jag såg på Way Out West i somras, sprider sin modemedvetenhet över hela världen. Här är hon sedd i både Paris och på Diesels U Music tour. Inspiration och coolhet är smetad all over her som Chocolate-sauce on a Bananspilt.


Smurfetta"Smurfs are asexual. They don't even have... reproductive organs under those little, white pants."

                                                                                                                - Donnie Darko

Annars är hon cool.

Blääää för Rihannas Tigerkaka!


Paris in the the spring

Anna Piaggi

Don't get desperate for attention when you get old and end up dressing like a ..clown??

RSS 2.0