not.Jag måste erkänna något. Något jag inte berättar för många, som nu kommer att surfa på internet. Jag hoppas inte ni tar illa upp. Det är bara min åsikt. So here we go.. Kläder i sammet är väldigt fult. Bläääää. Samtidigt är det otroligt frusterande, för min tyckade för dem börjar blir bättre ju mer jag ser dem. Och det är ofta man ser ett par sammetsleggings i stan just nu. Jag tycker det är fult, for now. Iallfall.

Until the ears bleed


Är de inte underbara? Ge mig de snälla icke-existerande tomte. Jag skulle inte ens behöva använda mössa då(vilket jag ändå inte gör). Dessa kommer att kunna värma öronen i detta land som verkar hata människor (jag) som måste tidigt på morgonen stå ute i kyla och vänta på bussen, som aldrig kommer när den ska. De behöver inte ens vara röda. De finns i svart och brun och massor av andra färger på Nixon. Wink, wink.

De rien

Den här bloggen uppdateras aldrig. Bajs.

Everything else you thought it would be

Paradise Hotel, en dokusåpa jag inte kunde se mig titta på. Jag ser det som en serie där medlemmarna förstör sina liv, både just nu och deras framtid, samt att de gör sig till åtlöje. Det är som om de är bara ett par patetiska djur i våran tvburk. Och varje kväll satisfy de både sig sjlva och tittarna. Jag var tvungen att titta på det första avsnittet, och bara första. För Olles, inte kompis, men tidigare lagkamrat(?) medverkar i denna juck-serie. Och var då inte han som gjorde bort sig först då?

 

Betsy

Källa: Style.com

En av de coola och barnsliga designerna, och en av mina favoriter heter Betsy Johnson. Det här är ett urval ur henne kollektion till Våren 2010.

Du är min Solveig.Idag lyckades jag med att både ta det lungt och vila, samtidigt som jag lyckades få (nästan) all plugg klart. Indeed, det är förvånansvärt hur lätt det är när man har blivit van att följa detta IB program. Mindre än 3 timmar tar det att skriva en uppsats på 3-4 sidor i Psychology, The Humanistic perspective. Samtidigt känner jag mig så väderlös när jag inte har något att studera. Jag tror att jag vill stanna i skolan för evigt. Inte behöva ta ansvar för något förutom mina betyg och chilla med de coola och nördiga i CAS rummet. Jag nästan önskar att det kunda vara för evigt.

Kär i en Borderline

Style.com

Det här är en av de konstigaste, och kanske äckligaste bild jag någonsin skodat. Lindsay Lohan and Donatella Versace.


Hi! My name is..Ett besök på en gratis Photoshoot tog plats förra veckan på Stureplan. Det var både gratis sminkning och fotografering. Looling tog såklart med sig sina vänner och pojke. Stolt var ordet när jag fick se bilderna på Olle. Det här är min favorit bild. Visst är han het? Jonas Brothers är inte ens nära.

The ape almost killed the clown

Bilder från Allahelgonadagen. Jag blev informerad i sista minuten och var tvungen att göra det bästa av det jag fann hemma. Gissa vad jag är, fatän det inte är så svårt antar jag.
RSS 2.0