Xin nian kuai leIdag är det kinesiskt nyår.

Gott nytt år!

Jag ska inte fira det så jätte mycket. Jag sa Gott nytt år till min kinsesisklärare, på det sättet man ska göra det. Alltså slå ihop händerna och skaka dom samtidgt som man säger Gott-nytt-år-lycka-detta-år-whatever-blabla. Jag fick en nick tillbaka. Trevligt...

Men, jag fick iallfall pengar av mamma och pappa. Första gången på nyår. Vi kanske har börjat bli lite mera traditionella, jag vet inte..


Up and runnin'..or not..?En snabb fråga yo.

Tydligen så funkar inte vissa inställningar som jag har på min blogg, på andras datorer. Eller en inställning i alla fall.

Hur ser mina rubriker ut på din dator? Är de kursiva eller är de "normala"?

PistachnötUnder vissa stunder är det jobbigt att bo på landet. 

Ibland känner jag mig som en pistachnöt. Det är öppet men ändå sitter jag fast, isolerad.

Harembyxor, No..

  
Dessa byxor kallas för Harembyxor. De ska tydligen vara heta i vår.

Inte min stil precis. Jag tror inte jag kommer att satsa på dem. Loling says No. Men om du ändå vill ha ett par så finns dessa på Yesstyle.com respektive Vero Moda.


Blogga!!Har ni sett film Chocolat? Jag läste nyligen boken och vi fick se första delen av filmen i skolan. Det är riktigt spännande att få se en film efter att man har läst boken. Ok, I'm gonna cut to the chase; När jag såg den här bilden på the Sartorialist så påminnde den om Chocolat.

Do you, sweet blogread, agree?

JeansleggingsEn av de senaste trenderna är leggings som ser ut i ungefär jeanstyg och ser ut som jeans. Jag tycker att det är en fantastiks uppfinning. Enligt vissa måste man ända använda som som vanliga leggings och ha en tröja som når längre än rumpan, men det tycker inte jag. Dessa leggings tycker jag är smarta för nu KAN man ha korta tröjor/lite längre t-shirt tills dom. Och snygga är de.

Jag har det att de finnspå Gina tricot och Vero moda. Go!


Julkort i all äraFör några dagar sedan fick jag se att jag hade fått ett Julkort från en vän uppe i Norrland. Det var ett sådant kort som man brukar skicka när man blir lite äldre, sådatn kort som mamma och pappa skickar till nära och kära. 
 
Det påminde mig om att hon bor där uppe själv och att vi börjar växa upp nu. Det är faktist, läskigt.

Fastän det bara var ett kort.

Rea, lågkonjuktur, julklappar, håll i plånboken.


Bild: the sartorialist

Jag har inte hunnit shoppa någonting alls, på väldigt länge. Det är väl det man ska gör vid den här tiden? Med alla rea och rabatter. Egentligen gillar jag inte reor. Jag hittar oftast bara kläder som ingen vill ha, inklusive jag, oönskade plagg av hela stockholms län. Ja det är sånt jag hittar. Och alla dessa stökigheter inne i butikerna då? Kläderna ligger som berg på alla borden och ända sättet för att se kläderna ordentligt är att lyfta på allt. Ja på reorna är det billigt, men det är svårt att hitta saker.

Fast när jag väl hittar ett plag som jag har suktat efter för ett mycket lågt pris, då kommer kicken. Det är en härlig känsla.

Men då kommer nästa fråga, När ska jag åka och shoppa då?

I'm back..from outer space.. lalalalala..

Hur var eran Jul och Nyår? Som ni har märkt har jag firat det utan bloggen (inte med flit).  Men nu ska jag försöka få till alla uppdateringar igen.

Let's get this started, shall we?!


RSS 2.0