It's not fair.My style is di bom digi bom di deng di deng digigi uu uuu.

She doesn't wear any wingsUpdate! Och inte bara en update med ett nytt inlägg, utan update av bloggens utseende serru! Vad tycker ni? Jag är ganska nöjd, då mitt mål var att bara ändra lite, eftersom jag är för lat för att fixa om allt.

Craving (2) Pappas favoriterJag på Din sko ett tag sen och pappa var där. Han såg ett par skor som jag kollade på (bild). Han tyckte de var jätte fina för att de var så ordentligt och fint gjorda. Dock en snåljop som jag, så vågade jag inte köpa dem..

Bläääääää....!

....min bloggs utseende är otroligt out-dated. Det är nästan sorligt. Men tyvärr kommer inte heller ihåg hur man ändrar layoten och grejjer. Alla dessa dator-termer och koder. I hate you! Varför inte göra det enkelt för oss  (mig?) otekniska människor?


Sienna Miller.. under endast en morgon.

I see yellow and blue

Det är ensamt. Jag har själv vid denna tid stött bort alla jag känner för denna vecka, eller kanske ännu längre fram i tiden. Jag måste vara ensam för mig själv och koncentrera mig. Och nej, Ensam betyder inte att gå och fika med en kompis eller äta midag med min kära. Ensam betyder att det enda jag kan höra just nu är mig själv och bilarna som forsar förbi utanför på denna åker. Varför? För att jag MÅSTE plugga.

Det är mycket jag har hunnit med denna sommar, men inte en av mina högst (eller var det lägst?) prioriteringar, att plugga arslet av mig.

Tyck inte synd om mig nu. Jag gnäller inte, utan jag konstanterar.


My Fashion highlights á la Götet


Stövlarna på såklart.


Min resa-till-Göteborg-i-tåg-outfit.


DE viktiga regn ponchosarna vi köpte på Liseberg. Vi var de enda med tryck!

I stand correctedWay Out West var awesome Punkt. Vi stolta Stockholmare Olle, Wille, Oscar, Louise, Sara och Emma åkte till Göteborg och började hela Festivalen med två gratis-konserter från Göteborg kalaset. Det blev Markus Krunegård och Bob Hund. Då presenteraren avslutade: En stor varm applåd för Markus Krusgård!

Och i följd av festivalen fick vi ses bl.a. Vampire Weekend, Robyn, Glasvegas, Arctic Monkeys och ett mäktigt avslut á la Teddybears Sthlm (bild).

Grädden på det hela var även att Jag och Olle vann en stor Marabou och en stor Toblerone på Liseberg. Vilket en av dem jag senare fick bittert släpa hem.

Om du lägger den i fickan glömmer du den inte.Idag har jag fått kännt på en gravid mage.

Kate Bosworth ser nästan perfekt ut. Önskning: Min festival outfit.

Craving (1) John lennon
En av sommarens upplevelser -09 börjar om mindre än 5 dagar då jag och Olle och våra amis hoppar på tåget till Way Out West. Såklart börjar craving för olika accessoarer inför denna resa komma fram.

Just nu är det dessa Runda solglasögon á la John Lennon.

Libanese are the new half-asians.Okej, eftersom jag skrev att jag skulle titta på Baksmällan, så förmodar jag att jag är skyldig er en lite "tycka till" från mig.

Filmen var rolig. Jag har hört att den är "The movie of the year" och "ett måste se". Kanske, säger jag. Den var bra och det var vissa delar som var oförväntade. Jag antar jag rekomenderar Baksmällan.

Det finns till och med tröja att köpa HÄR med babiesen Carlo från filmen.


RSS 2.0