Matte veckan fortsätter...


Nördar

Idag har det varit en Dagen-innan-skolan-dag. En sån dag som jag då försöker göra massor av saker som jag inte kommer att hinna göra när jag går i skolan. Som t.ex. sola, "leka" med min bror, slappa, kolla på tv, slappa ännu mer, blogga, städa och plugga såklart.  Men oftast blir det bara slappa och inte så mycket mer.

Nu kasnke ni börjar tänka: "skolan börjar ju inte än." Nej, det är sant. Men nörden som jag är fick jag ett tips från en annan nörd att man kunde gå en kurs *trumvirvel* Inför Matematik C och D. Och då ja, blev det som det blev. Plugg mitt i sommaren och hettan.

Son of a geek.

27 Juli 2008Idag kilade jag med mamma till en liten loppis en snabbis. Tyvärr blev det en liten besvikelse, för den var bättre förra året.

Men jag hittade iallfall en väska som jag ska ha till gympan och ett konstigt halsband. Och mamma, är jätte bra på att leta, och hittade två böcker skrivna av Agatha Christie. Efter att ha läst en av hennes böcker så blev jag helt besatt av att hitta andra böcker skrivna av henne. Ett plus är att de är på engelska.

Miley Cyrus


Miley Cyrus är inte så gammal med sina 15 år men har dock ett öga för stil. Smyckesfreaken som jag är så tycker jag det bästa är att hon vet vilka smycken som passar till outfiten.

Kjolar - asos.com
Rea fynd att hitta på asos.com. Min favorit är den sista med lite karnveal/salsa touch.

Fredag kväll


Bloggarnas nya favorit hemsida Forever21.com har väldigt billiga smycken och kläder. Här kan du göra riktigt fina fynd.

Slå ihop dig med massor av kompisar och beställ så kan ni dela på frakten.

JB freakSe här vad jag hittade i Veckorevyn. Det här är en av anledningarna till att jag ska avsluta prenumationen. Pronto.

Okej, det är en CD som man gillar efter att man har lyssnat på den 3 ggr. Men den är inte värd bara en stjärna. E.M.D my ass!

Det där med prenumationen är inte så sann, jag har bara allmänt tröttnat på den.

Hayden PanettiereHayden Panettiere har skaffat sig en ny frisyr. Jag gillar den.

Panama/strå-hatt


Bild: The sartorialist

Jag har nu under flera veckor velat ha en strå/panama-hatt. Men alltis när jag köper hattar eller mössor så använder jag inte dom efter ett tag. Detta gör mamma galen, så inga hattar för mig något mera.

Monki


Reafynd från igår. Yaaaaaaaaay!

Igår


Igår åkta jag och mamma in till stan. Först gick vi till en trafikskola och fick papper för körkortstillstånd. Det är jätteskönt att det är gjort nu.

Senare skulle vi till Plantagen, för jag vet hur mycket mamma tycker om att titta på blommor. Men tvärr hade inte vi bilen idag, och hur ska vi göra med blommorna om vi köper dom? För vi var för lata för att konka runt på dom när vi shoppade.

Så vi shoppade istället och jag visade mamma Myrorna på Södermalm.

Rubrik

nu är jag tillbaka efter en liten tripp till Skåne. Jag spelade beachhandboll i Åhus och det var jätte kul.

Solen är otroligt mycket högre upp på himlen där nere i Sverige så det har iallfall blivit  några soliga dagar. Håret tar ju då samtigt stryk så jag har varit duktig och gjort en hår-inpackning precis nyligen.

Anyway...!

nu kör vi igång bloggningen igen!


yes, no, maybe

Vi har haft engelsk-talande gäster på mitt jobb idag och igår. Det är riktigt trevligt faktist, för dom är alltid mycket artigare med att säga tack och sånt.

Idag var det en grupp med ungdomar som kom från Lettland eller nått liknande och de skulle ha Ananas med glass. Jag hade det i hvudet och ut genom min mun när jag serverade kom:

"Pineapple with glass?"

Pinsamt. Nu när jag ville styla med mina engelska-kunskaper så kommer denna fras. Herregud.


Punkypins.co.uk

Som i Sex in the City så kan man köpa egna halsband från hemsidan punkypins.co.uk . Dom kostar £20.

jag kommer ihåg när vi var små och gick på marknaden här i byn. Då köpte alla tjejer halsband med sina egna namn på. Snyggt? Ja, det var det då. Snyggt nu? Kanske.

"Keep your filthy paws, of my silky drawers"


Jag förstår inte dessa barn i 14-15 års ålder som ska med sina gälla röster säga:

"Heeeeeeej!"
"Vad heter du?"

När man går förbi och vill helt ostört bara komma hem. Jag känner dom inte ens oså typ hoppar dom på en. Det är bara irriterande. Lär er lite vett.

Veckans Sexylicious v28


Jag fick LOST-boxen av tredje säsongen i födelsedags present. Så nu har jag börjat kolla på den. Veckans sexiga blir då Ian Somerhalder som spelar Boone.

De perfekta chinosen.

Mitt letande efter ett par chinos har inte gett mig nån belöning. Men jag ger inte upp.

Jag skulle vilja ha ett par i grått eller kaki. Ja, kaki vore perfekt. Dom ska inte vara för stora upptill och samtidigt inte vara för höga heller. Dom ska inte vara i jeans utan bomull.

När jag googlar lyckas jag bara hitta massor av gamla blogg-bilder från april. Min craving för att hitta dessa byxor ska ske illa kvickt!

Kate moss+Longchamp


Kate Moss fortsätter flitigt med sina fedora hatt i reklamkampanjer för Longchamp. Skulle jätte gärna vilja ha en när jag går i solen dessa varma dagar.

Mode Matte


Fodral linne (nelly.se) + Skjortklänning (ellos.se) = Vanessa  Anne Hudgens klänning från Ports 1961.

Veckans Sexylicious v27


Ett önskemål som nu går i uppfyllelse var Adrian Brody. Vi får se honom i The Pianist och King Kong. Han har ungerskt ursprung och ja tycker inte att han är så snygg.. ;)

RSS 2.0