"A girl should be two things: classy and fabulous" - Coco Chanel.


Bild: Jimmy Tang

Andrea och jag provkör mina solglasögon från Lindex (från förra året) på uttallektionen.

Inspiration
Olson-tvillingarna kan ofta verka ha överdrivet stora kläder som liknar för mycket hobos. Samtidigt inspirerar de med sin kreativitet ändå.

More than I can countJag är galen i solglasögon. Jag gjorde en lång hängare på väggen som jag skulle kunna hänga solglasögonen på. Den är numera full och solglasögonen hänger ovanpå varandra. Jag kan inte ro för det.

Nu i vår kommer jag fokusera på runda och kattliknande solglasögon.

Bilder: HM, Lindex


Kicked backed from a dreamworld.

Shotgun Crackers spelning was attended by Loling and Josefine.

The perks of being a wallflower


Insomnia

Jag tyckte att jag var jätte fyndig när jag kom på att jag kunde göra om mitt trasiga armabnd till ett örhänge istället, som ni ser på bilden.


Us times fourDet är belönande att gå och loda på Brick Lane.

Oriental food

Igår vek jag och mamma vårrullar i tre timmar.

Man meets glamour.


Bild: The Sartorialist

Jag gillar den här manliga enkelheten blandat med det glamorösa halsbandet och den sexiga urringningen. Det är så det ska vara.

En födelsedag och två ear cuffsJag hann inte ta bilderna innan kalaset, därför är bilderna en aning risiga samt att jag står på en toa där belysningen var bäst.

Följ min blogg med bloglovin

天使的翅膀
Igår belönade jag mig själv för att jag hade skrivit klart uppsatsen. Belöningen blev Pizza Hut Lunchbuffe med Olle och senare träffade jag andra vänner i Gröndal. Vi spelade spel och skrek till Paranormal Activity 2. Vägen hem var minst sagt läskig då jag blev tvungen att skrapa rutona på bilen..

Kors-ring-Dorothy Perkins, Hjärt-ring-HM, Väska och Solglasögon-London.

Stipendie-uppsats: Is psychology a real science?


I have loved to the point of madness, which is madness...


Galet fint toapapper hemma hos Martin.

Hej, Johan Hök här.En gammal klasskompis, Martin, fyllde system-gammal igår. Vi överraska honom när han kom hem från jobbet. Oj, vad glad han blev! Jag och Olle gjorde tårta, och kvällen avslutated med Super Mario Party.


Alexander Wang's NieceJag vet inte om jag ska tycka synd om barnet eller om jag ska avunda hennes rötter. Jag kan bara säga att hon är jätte söt!

Walk in my footstepsJag köpte ett par skor på mitt senaste Englandbesök. De närmaste är trots sin höga längd väldigt bekväma att gå i tack vare platån i fram. Mmmmhh..

Everything was so simple I only had one thing on my mindEn liten del av de accessoarer som jag köpte i England.

SpringJag har inte varit så aktiv på den senaste tiden. Jag gottgör det men en bild på Olle när han "inviger våren med stil". (Är det inte så de skriver i modetidningarna?)

Väska, sjal - Topman, Skor - Din Sko, Jacka - Northside Bulls AFC

RSS 2.0