Suger is sweet, but not as sweet as you.Jag har försökt börja göra mina egna saker som till exemple min lunch till skolan... och cupcakes. Det här är första gången jag gjorde det, och de bjöd jag på förra veckan på en middag hos gamla vänner. Det var överraskande lätt, och visst ser de goda ut?!

"This course would fit me as a student because.."Det har varit ett par stressiga dagar, vilket har lett till att bloggen har fått ligga på den torra sidan. Nu hittade jag dock lite tid, och bjuder er på ett av mina senaste handsmycken från Rimbo marknaden. Och vad tycker ni om det mörkgröna nagellacket?

I love Lasagna!


Den kallas CougarMin cougar byxdress från HM som jag fick i födelsedags present. Bilden är ifrån i somras på väg till Gröna Lund. Är det en pain in the ass att gå på toa i den här? Inte riktigt, men det krävs tålamod, och stor blåsa.

The symptoms of stress


Focusing on the backJag har funderat ett tag på att göra något själv och klistra/sy fast det på ryggen. Men jag gick inte syslöjd och min kreativitet ligger inte högt. Dock kan jag låta er inspireras av dessa sexy backs.

Xuan chuan pinDricker te och sörjer att tiden går för fort.


International Suit Up Day!
Idag är det International suit up day. Denna dag är tillägnad Barneys mani i How I met your mother angående kostymer. Jag plockade ihop en outfit som var en av mina favoriter när jag var i USA på GYLC. Dock är pumpsen från studenten och hårpinnen från USA. Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på bilderna. Min digitalkamera blev jag ju bestulen på.

MustachoMin nya favorit kofta från HM.

Feathers, take me higher.De kallas för Earcuffs och säljs av bloggerskan Anni Jurgenson. Visst är de Amazing?!

Marknaden


bild:av Felicia från Avenymamma

Min ringuppsättning från i torsdagsmarknaden.

nitar och turkos-Lindex, birdskull-Weekday.

Gårdagens: Stockings and socks  


Igår möttes gamla vänner upp på en höstpicknick i Humlegården. Det blev snabbt mörkt och kallt, vilket gjorde att vi sökte oss till varmare ställen. Vi hamnade på en medeltidapub i Gamla Stan, där de andra i gänget drack mjöd.

Tröjan-HM, Shorts-Secondhand, Strumpor-Marknaden, Ringarna-Marknaden.


Mahatma

TUSSE hat

Jag köper ofta mössor, men använder de sällan. Det finns bara en som man kan säga att jag har "använt". Dock fortsätter jag köpa dem, och just nu har jag siktat in på mig Indiskas turban-inspirerade mössa. Let's?


When they smile, they smile at you

Det här är ringarna från gårdagens marknad. Jag hittade även ett par knästrumpor, vilka ni kan få se imorgon. Jag träffade även på Jennifer och vi började diskutera örhängen som hon säljer. Jag har kirrat så att jag får köpa en. Och de är HOT!


Du är störd men du har koll

Det har varit en bra dag idag. Marknaden var som den var, ni vet som den alltid är, så var den. Jag var på jakt efter ringar. Och bytet får ni se imorgon. Sedan fick jag även ett samtal från Polisen. De har hittat Min väska. Allt finns ju inte kvar (såklart) men en del. Och jag vann.

I like to use the word dude as a noun or an adverb or an adjective.Idag ska jag slösa en massa pengar på Sveriges största endagsmarknad!

Kycklingfötter och slemslem.


I ägande formDet var mitt.

I lördags var jag med mina klasskamrater (kursare?) på en restaurang mitt i Stockholm. Mitt under brunschen märker jag att min svarta, flätade väska inte ligger kvar vid mina fötter. Någon har gått in i restarangen och tagit min väska med allt dess innehåll. Ingen hade sett någonting.

Ni vet den känslan som infinner sig precis då man förstår att någon som är sitt egna, är borta. Den känslan att det som du nyss kallade ditt, ligger i någon annans klibbiga och ruttna händer. Du ser ingenting, du hör ingenting, du förstår ingenting. Min röda necessär från Arlanda cupen, min fransväska från London. Saker som är känslomässigt bunda till mig, men som inte har något större värde för andra. Nu ligger de säkert slängda i någon soppåse. Från ordning till kaos.

RSS 2.0