Jacka på jacka?Jag har undrat; kan man ha jacka på jacka? Min engelsklärare sa alltid att man inte kan säga did och caught i samma mening. Det blir då tårta på tårta. Men kan man ha skinnjacka under en annan jacka? Jag har det problemet att jag vill att nyinköpta plagg ska på så snabbt som möjligt. Och just nu har jag en skinnjacka hängandes i garderob. Jag vill fantisera om att den skriker mitt namn, den vill ut!

Tjejen på bilden ser inte alls dum ut!

Fekke varannan dagIgår tillbringades ungefär en och en halv timme på Vintagemässan på Strand med Gaygay. Att köpa 50- och 60-tals kläder idag är dyrt dyrt, så vi tröttnade snabbt. Fönstershopping är inte en av mina starka sidor. MEN, vi båda hittade ett par shorts och solbrillor var på Stockholms Stadsmission.

Jag har lugg..... och jag ska till den Belgiska chokladens huvudstad.

Sex drive

Lady Gaga, den nya Madonna? Undrar ni också hur hon fick så stora ögon i badkarsscenen i Bad romance? Kolla in den här videon då. Den här tjejen är jätte duktig och jag gillar henne eftersom vi båda har chinese-eyes. Det blir lättare att härma henne än de med stora globar.


Sold out.

Jag hade nästan glömt bort varför HM är så fantstiskt, då de har varit en besvikelse  lite då och då. Nu är dock HMs nya kollektion The Garden collection helt makalös och fantastisk. Majoriteten av plaggen ser ut att falla otroligt vackert, sommaren är illuminerad på ett av det bästa möjliga sätten och det är volanger överallt. Underbart!

Ett par favoriter:

 


Läser Psycholgy today och tittar på mat-teve

Vad händer med Josefin Sundströms klänning? Kolla Stjärnkockarna på TV3 nu!! Hängpattar eller har hon inga alls? Usch, hennes stylist borde skämmas.

Spela Shorlan!Det här är jag och jag kan inte bestämma mig för om jag ska blogga eller inte. Gårdagen bestod av Alice i Underlandet 3D. MEN! det är inte värt att se den i 3D, inga effekter alls typ. Men annars var den bra, så go, go! Senare ääända ifrån Skärholmen, tog tunnelbanan oss till Knast. Kanske världen mysigaste lilla klubb. Indie musik (nej inte indian musik, Josse), stolar formade som händer, en stege mitt i allt, tända ljus, Teddybears stockholm och dansande DJs på bord med bara överkroppar. Det är även värt att nämna att två ramlade ner från baren och rev ner halva DJbåset. Rätt ställe att spåra på.

Nu bloggade jag ju iallfall.

RSS 2.0