SAG 2010

SAG awards hölls nyligen i Hollywood för alla de stora och mest aktuella kändisarna. Kändiseliten, ahh...

Jag tycker alltid att det är spännande att få se deras klänningar och drömma bort till det röda paradiset. Föreställa sig själv bära deras afton- och cocktailklänningar. Männens smokingar och utstyrslar brukar jag finna ganska tråkiga. Fastän modeikonerna på tv:en kan kommentera varje mans kostym, så tycker jag att det oftast ser så lika ut. Synd. Men jag nekar inte att det nästan alltid är snyggt med kille i kostym.

Här är de bästa klänningarna enligt Looling:

 

 


Veckans sexylicious v.3Veckans sexiga kommer från den hypade filmen, Avatar. Sam Worthington är hans namn och han är både sexig som människa och avatar. I speak na'vi.

My mama say baby be carefulFör er modefreaks: Imorgon (fredag) kommer det att hållas en modeshow på Östermalmstorgs tunnelbanestation. Detta kommer att äga rum klockan 17:30.

Fast jag tror nästan inte att de kommer hålla till nere på perrongen. Fastän det skulle var en bra idé. Varje gång tunnelbanan kom skulle det bli en såndär Carola-effekt. Flygande hår, klänningar, lösa tyger och lösögonfransar.

seasideFör några dagar sen fick de flesta veta att vi har ett nytt par i klassen. Lame? Det känns nästan töntigt att vara en del av denna coupleclub. Är det nu meningen att vi alla ska tillsammans sitta i CASroom och umgås med varandra? Maybe make out? (Note: nothing personally) Jaja, jag ska hålla mina groteska tankar för mig själv. Min point är att när vi fick veta det var den första frågan: "Är det Facebook official då?" Annars är det inte official. Det är så det funkar nu för tiden. Om man dyrkar Facebook rättare sagt.

Veckans Sexylicious v.1 (it's back!)

Jag har åter bestämt mig för att "Veckans Sexylicious" kommer att återupptas. Detta kommer då alltså komma upp varje vecka. En ny "sexig" (man) varje vecka. Då kommer även bara kända, celebrities att tillåtas, från A till D,  och inget annat.

Säsongstarten blir med Elvis Presley, bara för att det var hans födelsedag för några dagar sen (eller?), hela 75 år skulle han ha blivit. Dock hade han sina bästa dar runt de måndader(?) detta fotografi togs. Sexig var han inte då hamburgarrester började samlas på hans scarf. Men annars var han den papporna höll deras döttrar ifrån. All becasue of the hips. Rest in Peace.


In my Tommy Hilfiger hoodie
För er alla som inte har sett mitt (och Olles) första Pepparkakshus, bjuder jag på denna bild innan den försvinner. Ner i våra magar? Jag gillar egentligen inte glasyr, så det kommer bli mera slå och mindre äta. Ha! Och som många sagt, det skulle vara bättre med sockervadd än bomull. Men nej.


RSS 2.0