Right on the spot
Kläduppsättningen från i söndags.

Träskor och klänning - Primark, långtröja - HM.

LURV är ett ord.

Gårdagen var fylld med rosa hallonsoda, grön päronsoda, bullängder och XXL muffins. Det kändes lite som om vi, Olle, Martin, Skorpan, GG och jag, var gamla goda vänner som träffas på ålderdomshemmet. Vissa drack kaffe och det spelades en massa spel. Blandannat Alfapet. Jag funderar på att starta Alfapetsöndag. Då kan vi dricka läsk och äta bullar och spela spel varje helg.

Lesson no.15: Happiness comes when you feel truly alive.                          


Jag avslutade precis en bok som jag köpte i London: Hector and the search for happiness. Det handlar om en psykiatriker som gör en resa runt om i världen - sökande efter det som gör oss lyckliga. Den var riktigt bra. Ja, det var nog det jag ville säga.  


And I began to lose controle


Flushed down in wonderland

Jag önskar så innerligt att Forever 21 fanns på ett armlängds avstånd. Eller att de åtminstånde hade billigare frakt. Här är fyra ringar från den underbara butiken.


Smile because it happened.Nu är det dags att lägga till Stockholms Universitet i utbildningar på Facebook.

Det här är mitt skåp från gymnasiet.

London FYRA: Millenium Bridge


Krutstänk


My chihuahua is killing meShotgun Crackers.

Ett lokalt band, som snart inte bara är lokala längre. Jag bad min bror köpa ett ex av deras nya skiva på en av deras spelningar som jag missade. Han fick tag på den sista! He knew that is was time to get it done.

Som ni ser har jag redan hunnit få en signering av en av gitarristerna, Gustav Bladlund. Varför? Vi jobbade på samma postkontor i somras. Awesome.

Lyssna sönder deras musik här.

My PMS is killing meIgår träffades jag och ett par vänner hemma hos GG där vi grillade lax coh annat. Det var enormt kul och bekymmerfritt. Även när lite hemligheter slank fram då och då. Sedan gick vi vidare til Sommar, där jag hade tänkt att använda mina träskor från London. Jag använde dem typ i 5 minuter och sen blev jag rädd att jag skulle få ont i fötterna och inte få byta skor hos garberoben.

Jag är kinkig när det gäller klackar och kommer nog inte använde dessa ofta. Men jag vill!

This coffee is cold

Igår langades sommarbio ute i gräset på Rålis. Det var sjukt mysigt. GG och skorpan joinade mig och Olle. Vi hann till och med spela Taboo äta middag. Filmen som visades var Alla presidentens män. GG tyckte att det lät lite väl kinky. Jag kan hålla med. Men jag säger bara att she got a sick mind istället. Kvällens stjärnmän var Dustin Hoffman och Robert Redford.

London: TRE - CHINATOWN


Det är stortIdag har jag sett Karate Kid på bio. Den var awesome. Jag tror att det är en av de bästa rollerna Jackie Chan har spelat. He makes me feel like a proud Chinese.

När vi var små kostade alla glassar under 18 kronor.I söndags skulle GG och jag passa på att bada och hälsa på Aleks i Norrtälje. Vattnet var ganska varmt, men vissa hade inte lust att bada när vi väl kom fram. Där hade de även en vatten-rutschkana som jag kommer ihåg att jag åkte i när jag var tiny tiny. Nostalgitripp!

Bilder från wednesdayinberlin.


Chip,chip, chip, Chipong!Lite smått från kräftskivan i lördags.

London: TVÅ: HairographyOlle har fyllt år och det firades med en kräfskiva med kära vänner och lite famlij. Det var min första kräftskiva, och vi hade för mycket kräftor. Dock lyckades vi äta upp alla ändå. Det var awesome.


The AlmightyEn annan anledning till att jag inte har hunnit blogga, är att jag sommarjobbar på Posten. Jag har inte hunnit finna orken för att blogga, förrän nu. Då mina dagarn har fyllts med stora blå tröjor, räkningar, vykort, reklam och lantbudbärning. Min postslinga består av kor, åkrar och pyttesmå vägar. Jag klagar dock inte. Jag gillar känslan av att arbeta och veta att att mödan är värt mycket pengar, aKa, Mycket shopping ;)

London: ETTEn andlidening till att bloggandet upphörde under ett tag, var på grund av en London resa med familjen i början av Juli. Det var min 5:e gång där. But I enjoy it as much everytime.

A juste, JAG ÄLSKAR PRIMARK.

RSS 2.0