From Disney to Drugs

Ibland är det nästa så att de unga i Hollywood vet hur man klär sig bättre än de äldre A-kändisarna.


Pax!Idag var det riktigt kallt ute. Speciellt på morgonen så jag är omringad av stora åkrar och inget som står ivägen för vinden. Vinter 2009-2010 är det är här jag ska satsa på att ha för att värma öronen. Dessa finns på HM. And I call dibs!


I miss you JamaicaKillar borde våga flugan. För när de Make it work, är det så snyggt. Ett bra example fann jag i NK's skyltfönster. Så masa er dit och bli inspirerade guys.

KLASSFEST.As screwed up a pictures can get.

Note (1): My Iphone. Note (2): Guys holding hands.

Craving found.

Loppis fynd för 5 kronor. Loling predicts att detta kommer att vara en av Sommar 2010 inne-form på solglasögonen.


Touch my chakra

Can Reiki heal my EE if it fails?

Craving (3)

..att bara få shoppa.

Jag har inget svar.Ännu en lyckad överraskning för ännu ett födelsedagsbarn. Jag tar åt mig och hävdar att jag har gjort dem minnesvärda. När jag kom hem sa mamma att jag kanske borde bli en festfixare. Nej, tack. För många lögner när man ska överraska - säger jag.

Det var även en annan mamma som har fått dille om dessa fekken/middagar. Hon frågade mig: Vad händer när du fyller år då?

I don't eat alot of lemons

Det är sent för mitt huvud och mina linser är torra. Nu har jakten efter den perfekta studentskivan börjat. Det är såklart Sally och Wilhelmina som tog tag i det, efter våran succe resa till London för två år sen med våra kompanjoner i såkallade IB07. NERDS! Men Gud vad svårt det kan vara, Im telling you. Det får inte vara för stor, inte för litet. Och var står priserna någonstans? Måste man ringa till varje freaking arrangör , som kommer bli sur om man tackar nej? En sak är säker iallafall, när IB07 har tagit de femton exams:en då, DÅ blir det fekke.

Snygg, snyggare .....Scarlet Johansson. Förra året hade vi oftast svensklektionerna sent på dagarna. Till och med vår lärare, Mona Lisa, spårade ibland. En gång skulle vi alla säga "Snygg, snyggare ..(en snygg kändis).. Först sa jag Leonardo Di Caprio. Men senare skulle man då säga en kändis med samma kön. Ergo Bilden.

RSS 2.0