I'm not a bad person, she's a bad person.Ni vet nog redan det, eftersom jag är så seg på att uppdatera. Paljetterna kommer till BikBok. Och visst är paljetter nice. De är så glansiga, och partiga och de skinar så att man måste kisa (inte kissa, som du kommer läsa om du är trött) ibland.

/bilder från bikbok.se


Crash hos Skorpan ey?Jag ska till en Ben & Jerry's Bar idag.


Från början till slut

IDAG är det namninsamling på Medborgarplatsen klockan 12.00. Jag och mina fellow IB-nerds kommer att samla in namn för att protestera mot Jan Björklunds nya beslut om att lägga IB studenter i den tredje kvoten när vi söker till universitetet. Vilket innebär att vi hamnar i den utländska kvoten, som gör det väldigt svårt för oss att få en plats på universitetet. VIlKET är orättvist eftersom vi alla studerar i Sverige. Kom och stöd oss yao. Vi ses i ruta. Klockan 12.00

Ät fett och socker tills du spyr


I'm not a girl, not yet a women ey?

Det verkar som om folk, människor, varelse vet att jag nyligen blivit myndig. fyra tecken är:

  • När jag skulle köpa en bussremsa sa jag: "En bussremsa, barn" Men kassörska, döv som en tok (?) insisterade på att jag skulle ha en för vuxna. tillslut höjde jag rösten: "REDUCERAT" och slog fingrarna i bordet.
  • Servetrisen kollar inte mitt leg på restaurangen. 
  • Min lärare omformulerade sig idag från "this girl" till "this women".
  • Den fjärde anledningen kommer jag inte på. Jag har blivit för gammal..
 


PlanernaförsommarenblirbättreochbättreNu har jag varit 18 år i ungefär 29 timmar. Samtidigt som jag vill göra som jag vill så vill jag inte bli "stor". Ibland, vilket är ofta, blir jag nostalgisk och vi gå tillbaka till den tiden då mamma tvingade mig att alltid hålla i barnvagnen.

By the freaking way! Jag beställde min första drink igår, Cosmopolitan, för att jag blev tvingad. Men det är inte poängen, poängen är att servetrisen måste ha varit både blind och döv (hörde oss inte när vi beställde), då hon inte bad mig om leg. Jag kunde lika bra ha varit 17. Retard.

Ser jag gammal ut eller? Asiater ser ju alltid unga ut!


I'm going waaaaaaay out... -->Jag ber om ursäkt.

Jag vet inte hur många gånger jag har bett om förlåtelse för att jag har varit aktiv som en pensionerad sköldpadda på ett tivoli. Mycket att göra? Min sloven sa att man har tid för allt, det beror på hur man använder den bara. Men jag whinar inte, jag konstaterar. Min pappa gav mig precis te, BECAUSE HE PITIES ME.


RSS 2.0