I am Hip HopMin bror har åkt till Idre. Jag har aldrig åkt skidor. Och jag är äldre. Det borde vara jag som åker skidor nu.. Men samtidigt, jag tror inte jag skulle orka 5 dagar i snön. Jag är för kinkig..

Jag kom på att jag har glömt att berätta en sorlig nyhet för er. Jag tappade bort min (egentligen min mammas) sjal i Cambridge. Jag tappade den i skolan vi besökte, och jag lovar att någon där struttar runt med den nu.

En tyst minut.

Reinkarnation ey?Idag har jag gått runt och varit förvirrad. För tydligen har vi inte ändrat alla klockor här hemma till sommartid. Och jag blir chockad varje gång jag ser vad klockan är när jag sätter mig i ett annat rum.

When's my hour?

Det är Earth Hour ikväll. Och jag tänkte att eftersom de till och med tänker släcka ner Eiffeltornet så kan väl jag också contribute some too. Typ. Läsa läxan med ett levande ljus? Just like the old days. Or not.

Iallfall, musiken till reklamen för earth hour är bra också. //www.youtube.com/watch?v=1CRs-7lRlPo

Wihooo.. So Long. Eller bara till efter att jag har tänt lamporna.


Veckans utstyrsel - Guldig håraccessoar
 - Kjol från London city yao

ElitserienSveriges högsta serie. 

Gudar, gudar, gift! Ge mig gift!..Jag har börjat dagen med sardiner på knäckemacka. Äkta skogsmulle mat. Ändå var inte de här sardinerna lika goda som de i det förra märket.

Idag kommer det bli serie seger när A-laget vinner Div.1. Och när det blir lite pomp och ståt, ska vi under arton smit in. Dock borde jag räknas som arton, iallfall i sinnet.. kanske inte i utseende. Jag har hört att asiater ser yngre ut än vad dom är. Min mamma fick sitt leg kollat tusen gånger en gång när hon var 37. Men tydligen har små barn som femtonåringar kunnat smita in där. Oj.. Nu berättar jag för er alla om min potentiella lagbrytande ikväll. Eum.. Nu är det bara upp till er att inte säga nåt.

Vi skrives senare ^^


Veckan som gått v.12


Bilder: People.com

Kavajen sågs sitta väldigt bra på kändisarna på röda mattan. Sienna Miller lyckades otroligt bra tycker jag. Men jag undrar var Marissa Tomeis (i röd klänning) ben försvann.

"Råtta låter så formelt, kalla mig för Råttentott."

Gårdagens kväll ägnades åt mysig teater och middag med Olle. Lokala små teatrar är alltid mycket mysiga och aktörerna är alltid överraskande duktiga och bra. På RUT toppar dom listan. Teatern hette Det susar i säven och var vänd till en yngre publik. Ändå var det strålande.

Nu ska jag fortsätta på min labbrapport.. So long.


Does Fractions produce Midgets?Det är inte meningen att jag ska sitta och skriva det här nu. Det är meningen att jag ska sitta och skriva min uppsats/labrapport. Jag ska jämföra en av världens rikaste länder med en av världens fattigaste länder. Det blir väl en lätt match? Nej.. För jag orkar inte.

Jag ska ändå jobba snart. Jag kanske borde ta en fika innan jobbet, och byta om, och fixa håret, och lite andra saker. Kanske jag inte ens borde göra den här uppsats nu..?


knasiga och trasig


Visst, så här är det man ska göra. Blanda det hårda med det mjuka, som att blanda Nalle Puh med Metallica (typ..). Skinnjacka med en tutu och nitbälte.

Reklampaus

Jag tror inte ni har märkt det (om ni har, kommentera), jag har nämligen lagt till tre stycken nya länkar till tre stycken nästan nya bloggar.

essayskirt.blogg.se 
 - Willys blogg som handlar om allt och inget i hennes liv. Mycket intressant läsning.

hamarstrom.blogg.se
 - Vad händer i ett Danderydbarns liv? Olles bloooooogg!

robinborg.blogg.se
 - Kompisens kompis? Jaa, robin heter han iaf. Och bilder vet han hur man tar också.


Water

Loling, back in business. And not businessdressed anymore.


Veckans som gåttFörra veckans TRÄFF av Resse Witherspoon, Nicole Richie, Julianne Moore och Jennifer Aniston.


The korean and I

"On behalf of the members of the United States Congree who serve on our Honorary Congressional Board of Advisors, we wish to extend our congratulations!"

När jag kom hem från skolan idag räckte mamma mig ett brev från GYLC. Jag tackade.

Nailpolish is banned

Jag ska åka iväg på onsdag. På min skola är vi så fina att när vi åker på studieresa så åker vi till en IB skola i Cambridge. För er som inte vet var det är någonstans så är det ungefär en timme från London.

På skolan finns det en Dresscode. De har uniformer, vilket betyder att vi som besökare ska klä oss som dom kallar Smart Business. Jag får inte har nagellack. Och vissa säger att vi inte får ha smink. Jag är inte få jätte fåfäng, men det kommer iallfall bli ovant.

Men va lugna, jag kommer försöka att blogga om jag hittar någon dator. För senaste jag surfade utomland på Iphonen så blev räkningen 2000 kronor.


Whatever-klockan


Annan klocka gjord av samma designer.

Loling fick en fråga om var man kunde köpa Whatever-klockan som lades ut av mig i tidigare inlägg. Jag hade dock bara sett bilden på någon sida som jag inte kommer ihåg. However, Så googlade jag den och såg att man kan köpa den på Amazon.se . Varsågod.


Noir


Bild från London Fashion week Autumn/Winter 2009, Noir

"Dom har Trocadero godis! Säljs endast i Norrland!"  Det var jag som sa det. Jag tror jag ska skicka in en rättning till tidningen.

Hump us?


Åttan ser ut som ett infinitytecken.

Är det för tidigt med blommiga klänningar?Jag köpte en tvål innan jag gick till träningen idag. Nu doftar jag nytt och gott. Lite mer Mmm.. i livet

Jag kanske dregladeFörresten hatar jag att sitta på de säten som är satta på sidan av bussen. Det känns som om alla ser en. Och idag råkade jag kanske dregla, jag sa kanske, när jag somnade. Kan inte en hårt studerande (?!) student få sova och kanske utbyta, eller mera Ge sin egna jacka lite saliv. Mmmm...

By the way, skorna ovanför tillhör mig. Jag såg nyss att de hade sänkt priset med 200 kronor..


Topshop makes them goodDessa utomordentligt, fina och blommiga kjolar finns att köpas på Topshop.com. Jag känner mig ganska retad av dem, för ändå om jag skulle införskaffa mig en nu så skulle jag bli tvugen att vänta ett litet tag innan jag skulle kunna bära en. Eftersom de är så somriga.

Min absoluta favorit är den första vita kjolen.

Bloggen förstör min mat?

Denna blogg gjorde så att jag nästa brände middagen. Helt plötsligt fick jag ett blogganfall och kom på massor som jag skulle skriva. Dock kom idéerna snabbare än vad mina fingrar kunde trycka på tangenterna. Sen glömde jag korvstroganoffen på spisen.  Lite bränd. men ingen märkte det.

Quote från middagen:
Loling: "Jag vet inte hur jag ska orka vakna och gå till skolan imorgon."
Lillebror: "Men tänk på dom och han du får träffa i skolan sen."
Lillebrors vän: "Men jag går på Bålbroskolan.. Hihi."

Businessdressed


Jakten har börjat på en kavaj. Det känns nämligen som om jag borde införskaffa mig lite kläder som är mera proffetionella. Det är dags tror jag. Iallfall på min närmaste kommande resa så ber dom mig att vara mig Businessdressed.

Den översta kommer från Gina Tricot och den nedersta kommer från HM.

RSS 2.0