Posen.


Bild: stefaans.blogg.se

Den kända Mona-Lisa-Posen.

(Inte som i tavlan Mona Lisa, utan Mona Lisa som i min svensklärare. Vilket ni borde veta vid det här laget.) PS. Jag har rosa nagellack på bilden DS.

Oscars 2009

Av de få bilderna jag har tittat på så är denna den bästa:


Marisa Tomei

och den sämsta är:


Miley Cyrus, för mycket sjöjungfru..

Johanna drove slowly into the cityHeter det sportlov för att man ska träna? Heter det Fettis-dag eller Fet-tisdag?

Igår var det första gången jag shoppade sen höstlovet. När var det liksom? Oktober? Palla. Men jag tyckte ändå mamma var lite extra generös på grund av den anledningen. Och äntligen fick jag de efterlängtade "jeans" leggingsena.

Giving the finger

Vår Nya Zeeland-ekonomi-lärare gav oss fingret idag. Ja, mitten fingret. Fast han gjorde det på ett robot-aktigt sätt.  Sådär lite ryckigt. Sen drog han tillbaka det. På ett ryckigt sätt.

Han lärde oss även ett nytt ord. Endowment. Det kan tydligen vara ett ekonomiskt ord, eller något annat.

Keep your pants on hunny.

 

WAWA wiiiiiiWA! Victoria Beckham kör på hundra trender på en och samma gång. Let's see:

 - Håraccessoar
 - Solglasögon al á Celebrity style.
 - Päls
 - Genomskinlig tröja för att visa BH:n
 - Skinnhandskar
 - Chanelväska (?)
 - Latextajts
 - Pumps

Check, check, check and etc.

Swedish FishIgår var Alla Hjärtans Dag, som säkert alla bloggar redan har kommenterat. Ja, jag är lite efter i bloggandet, som leder till att jag blir efter i konstanterande av Alla hjärtans dag. Eller Whatever, Nu skriver jag iallfall.

För alla er som spenderade den dagen utan någon boo, så vill jag bara säga att jag lider med er. Jag gör det, på riktigt. Sympathy is my middle name yao. Men jag spenderade dagen med Olle. Hehe, jag var inte ensam, Suckers! Vi hade iallafall ytters mysigt. Det blev hemlagad lunch och sedan efterrätt. Vilket varvades av lite tv-spel. Tv-games are one of my nicknames (or not really).

Lägg märke till de hjärtformade kladdkakorna.

Kladdig kladdkaka

Jag har gjort min fjärde kladdkaka för den här veckan, nyss. Jag är inte ens bra på att baka. Nu ska jag iväg och bjuda familjen G. på den. Vi får hoppas att vispgrädden är kirrad.

Yo sis.. bro?

Idag blev jag kallad "one of the guys". De syftade alltså inte på att jag var en i gruppen, utan en av killarna. Jag menar, är det en komplimang? Är jag den sorter "one of the guys" så att de kan skämta sexskämt när jag är där? Eller är jag av den sorter som inte grinar när de ska slåss med mig? Just nu tar jag det som en bra sak.

Men betyder det att jag är maskulin?

Påsk

Igår var jag på stadsteatern med svenskaklassen. Vi såg Påsk. Jag hade taggat mig inför att se en "riktigt" teater. Men här satt skådespelana endast på stolar riktade mot publiken och talad. Annars var den bra.

Efter teatern posade vi alla utanför med Mona Lisa och hennes ny-påkommna  pose med fingrarna.

Zachary


Hey! Yaaaay! Zac Efrons senaste film Seventeen again kommer ut på bio i April i USA. Hu länge kommer vi få vänta i Sverige?

AwesomeRihanna har en bild på Obama på sin pinky. Awesome. Jag vill också ha ett ansikte på min nagel.

War of the worldsDakota Fanning börjar bli en stor flicka.

GG och Gossip GirlHallå, hallå. Idag har det inte hänt så mycket. Nej juste, Gossip Girls nya säsong har börjat på kanal 5 igen. Nice. Lovely clothes, I'm telling you. Men Taylor Momsen spårar lite när hon klär sig på fritiden.

Det är alltså så att..

Jaha.. det är alltså så att på de flesta datorer så är rubrikerna "normala". Palla.

Det betyder att jag måste ändra. Palla. Det betyder att jag måste leta efter något som passar alla datorer. Palla. Men jag fick en bra kommentar av Josefine. Så det ska nog ordna sig. (Palla?)

Sartorialist


Bild:the sartorialist

The Sartorialist var nyligen i Stockholm under Fashion Week by Berns.

RSS 2.0