rubriken här.


Som ni alla kanske har sett så har Heidi och Spencer, från The Hills, gift sig igen (?!). Jag är inte ett stort fan av den så kallade dokusåpan på MTV, men jag gillar inte Heidi. Hon verkar fett dryg, mer ska jag väl inte säga. "I don't know her..." Tre av gästerna på bröllopet var Audrina Patridge, Stephanie Pratt och Holly Montage. I fiiiiiina klänningar. Sommarens färger ey?

FoodbabyAv någon anledning så äter hela min klass "mellanmål" alltid på samma lektioner. En av våra lärare har märkt detta, och han kallar oss the "foodclass" eller något liknanade. han brukar även skämta om hur mycket vi tycker om att äta och om mat överhuvudtaget, som en pik. En gång sa jag. "Han gillar fat-jokes" han tog illa upp...


plus minus 5


Som nörd tycker jag att den här t-shirten är ganska cool. Eller är det för att jag ä cool, som gör så att jag tycker att t-shirten är cool? Hmmm...! Iallfall, my throat is killing me... softly (hehehe).  Forever21 yao.

Vengardium Leviosa

Hur funkar powernaps egentligen? Är det meningen att man ska sova eller bara blunda? Jag försökte en gång, jag blev bara mera trött än vad jag var innan. Iallafall, idag skulle jag plugga när jag kom hem. Det var svårt. Jag var jätte trött och tog en lur i ungefär 30 min. Det funkade, när jag vaknade var jag så gott som ny. Alltså, släng er i väggen "powernaps" (även omde  verkar funkar för vissa...), jag gör som bebisar istället, tar och sover middag.


Påsklovets utstyrsel


in terms of..?


Jag hjälpte min bror med en matteläxa nyss. Jag känner mig jätte smart.

Senare när jag suttit mig vid datorn fann ja denna. En apa som blåser på naglarna så att nagellacket ska torka. Mycket smart. Det känns alltid så väldigt onödigt att förstöra dem  när man har lagt ner (mycket) jobb på dem. Finns att köpa på coolstuff.se.

Skärtorsdagen

Tja tja tja!

Jag rå pluggar nu. Det regnar. Det är aldrig några påskärringar som ringer på.

Stör ej.

"I'm not tiny.. :("

Sofi Fahrman är bara 1.64. Herregud. Hon är bara tre centimeter längre än mig. Sofi Farhrman är kort! Men jag fattar inte hur hon gör så att hon ser så himla lång ut. Are heels the answer?


Påsklovet fortsätter..Gårdagens shoppingtur lönade sig. Eftersom jag måste ha Business kläder i sommar så har jag kommit på att jag inte behöver köpa allt på en gång, som i sin tur blir en bra ursäkt för att få shoppa mer. Det blev dock mindre "vanliga kläder" shopping.

Tell me about it


Ni har säkert alla sett Gina tricots reklam för deras Haremsbyxor. Bläää, och harembyxor ska inte ens se ut så där. En lärare i skolan sa till och med till oss att hon tyckte att dom var vädligt fula. Hahaha. Dock är modellen alltid lika snygg.


J. Arvidsjaur <3


Jag fick ett mail av min blivande host i Slovnien. Hon heter Mojca. Har ingen aning om hur man uttalar det, så jag har kommit på mitt egna sätt att uttala det.

Jag vill köpa kläder från Forever 21!

Ken-doll?


Idag blev det skoshopping och konstutställning med Olle. Jag hade lovat mig själv att inte köpa något, för att jag ska shoppa nästa vecka. Och jag höll det, förutom att jag köpte en kuvertväska. Men den fick jag av min mamma. Hon hade lovat att jag skulle få den om jag kom in på kursen i Washington (för det var den anledningen jag använde då).

Iallfall, man får 100 kronor rabatt på valfir herrsko på Din sko. Och vi var så smarta på att fixa rabatt på båda skorna genom att båda betalde en var.

Utställningen var Olles pappas kusins, Jacob Dahlberg. Han tycker om randigt, hans konstverk är randiga, och "they evoke emotions in me" (Theory of Knowledge tjafs.) Om jag träffar honom någon gång ska jag vara klädd randig topp till tå, kanske jag blir hans musa?

RSS 2.0