Holes inside


Hallåå, Jag var med min bror idag i huvudstaden på lite julshopping. Hela Plattan och runt om den var fylld med massor av stånd. Svullon som vi är köpte vi munkar. Och på vägen hem köpte vi kanderade äpplen. Jag tycker att det är riktigt gott sen jag åt det för första gången i Florida.

Ja, Florida...


and she knows how to do itJag tycker att Rihanna har fått till markeringen på axlrana väldigt lagom och bra. Jag gillar Hela utstyrseln tillsamman.

This is turning into a teenmovie

Okej, nu är det så att Facebook har ju blivit ganska stor. Och även Gossip Girl är en populär serie. Tänk er dessa två, och blanda dom. Och detta har hänt. I Danderyd (där någon blev stämde?) och nu i min skola (dock har det varit på gång ett tag.)

Och, OCH, det senaste skvallret är om Loling (dock inte bloggen utan den riktiga personen) . Inget fult, men om Lolings "kärleks-liv". Det känns lite (eller ganska) töntigt (fast ändå coolt på nått sätt, eller, det är inte det va?) Jag vill bara veta vem det var som skvallrade.

Som en hälsnings till alla går detta som ett mantra i alla inlägg.
"Ingen går längre säker, skvallra eller bli skvallrad om..."

Juuuuuuuuul.....!!!!!

Tjaaaaa alla bloggläsare!

Mycket i denna juletid va? Jag lyckades iallafall hitta en liten tid för denna (o)konstanta bloggning.

Purple it is.Lila blev det. Det känns som om jag har lagt upp en liknande bild förut...

Clips, gör dom ont?


Såg dessa clips på newvintage.se nyligen. Föll för dom direkt. Enkla och tidlös färg. Endast 49:- Jag tror jag slår till faktist. (Om jag får för mamma...)

Naaaaaagellack stavas utan P

Just nu sitter jag och äter Marabou med Daim. Första gånger jag smakar det faktist. Smakar typ Daim, med lite mer choklad. Jag funderar också på vilken färg jag ska ha på mitt nagellack som snart ska på.

Svart
Rött
Lila

Eller nått annat, helt galet?


Gossip Girl SpinoffGossip Girl ska enligt rykten få ett spinoff avsnitt, eller om det var ett program, och huvudrollen kommer inte vara the It-girl eller Jenny Humphrey. Vem kommer det att vara tror ni?

HSM3Igår var det off to Kista för High School Musical 3 med Olle. Vi var de enda inne i salongen, ända tills ungefär 5 minuter tills reklamen var slut så kom det tre fjortis tjejer in. De pratade en del under filmen. Med utlåtande som till exempel "Ååååhhhh! Han har så snygg rygg!" (Gissa vem de menade)

Nej, jag är inte 5 år. Men jag gillade den ändå. Dock kändes hela filmen som ett helt långt slut och var cheesy som vanligt.

PamelaIbland spårar modet. Men inte lika mycket som Pamela Andersson spårar. Hon gick på en konstutställning här om dagen endast iklädd T-shirt, mössa och trosor.

Cooooooolt


Denna sak heter Ipod Retro och funkar som högtalare till Ipods, jag tror inte den funkar till Iphones, Which sucks a bit. Men cool är de i alla fall.

De hittas på delight.com. Enjoy!


AnistonJennifer Aniston är jätte vacker i senaste numret av Entertainment Weekly. hon ser lycklig och helt enkelt fabulös ut.

PrettypersoninprettydressFAB-U-LOUS.

The problem solverIdag fyller min mamma år! Grattis mamma!

Jag köpte en stor oversize halsduk till henne. Grå och stor var den. Ungefär som den på bilden. Tanken bakom presenten var att min mamma inte passar i mössa, och brukar använda en halsduk istället för att täcka öron. Dock är de oftast väldigt små. However, Problem solved By Loling.


Henriksson, Rampling, Scorupco och Wilson

Under mitt arbete stod jag på flera Red Carpets. Men inga stor, STORA kändisar fick Loling se. några av de små var till exempel Krister Henriksson. Men jag fick se Charlotte Rampling. Det var den stora Hollywood kändisen.Okej, ni kanske inte ens vet vem hon är ( för jag kände inte igen hennesnamn, bara hennes ansikte.) ; men här är några ni säkert känner till. Jag pratade, Ja. PRATADE med först Izabella Scorupco och sedan Andreas Wilson, från Ondskan.

              


agony..!


ok nu blev det så att jag skrev ett låååångt inlägg med massor om STHLM film festival men tydligen försvann det i all denna bloggkrångel. Så jag gör ett nytt (jobbigt?) försök.

RSS 2.0