Loling igårQuote: "Har du varit i Indien och varit med Indianer eller? *Indiansound*"
                                                                                                                                  -TJ

The kind of flawless she wished she could be

Ja man tycker nästan att jag borde blogga lite mer när jag har denna fina layout som jag med min kusins hjälp fixade. Ännu ett TACK till JACQUELINNIE.

Men så är inte fallet ( asså attjag bloggar mer). Jag trodde faktist ärligt att jag det skulle hjälpa, men det gjorde nästan motsattsen.

90210


Den allt så populära gamla serien Beverly Hills har fått en spin-off som ni kanske visste, som heter 90210.  Jag tror modet i denna serie är något att hålla ögoen uppe för. koll apå klänninegn och jolen på denna bilden FA-BU-LESS

Ett år senare..

De senaste dagarna har jag varit på ett läger/utflykt med ungefär ett tjog ettor. Vi bossade runt med dom, nästan. Och vi hade lekar som t.ex. äggkastning. Alla dessa ttor påminde mig om min egna klass för ungefär prick ett år sen. Helt borta. Det fick mig att inse att jag börjar tvåan nu. Det är HELT UNBELIEVABLE.

När jag kom hem såg jag att jag hade bränt mig lite i ansiktet men mera på vänster sida än den andra. Har aldrig hänt förut. Det påminnde mig om serien Louie som gick på Fox kids förut. När hans pappa blev heöt br
nd på ela halva sidan av hans kropp när han låg och sov.

Gammal bild, nya idéer.Brukar folk ha solglasögon på sig på vintern? Alltså när de går ute på stan och bara går lixom?

Det är nackdelen med solglajjor. Jag har närmare 10 solisar snart och köpte de senaste den här veckan. Men solen är ju påväg att gå bort. Då måste jag ju vänta i ungefär ett halv år tills sommaren kommer igen. Usch för dessa säsongs plagg/accessorarer. Jag måste ju vänta länge för att få använda min vinterjacka till exempel ( inte för att jag har en. för det har jag inte).

Men ändå är det säsongs plaggen/accessorarena som gör det bättre och roligare att klä sig när vädret skiftar.

Extra, extra, read all about it!The Sartorialist är i Sverige JUST NU. Hans hemsida är: thesartorialist.blogspot.com.

Pushing me away

Kjolen kan du hitta på Lindx för 249 :- tror jag.

Chinos


Kombinerat till chinos.

chinos är meenos

Efter att ha hittat de (nästan) perfekta chinosen så är det en sak som är typiskt mode. Alla bär ju dom, och alla har samma färg. Och där stack originaliteten.

Jag tycker nämligen att det är viktigt att man inte ska se ut som alla andra, man ska stå ut och ha en egen stil. Det behöver inte vara galet eller knäppt. Bara det är eget så är det klart iögonfallande.

Va unik.

1 år


Idag, IDAG fyller min blogg 1 helt år. Yaaaay!

Vet inte riktigt hur jag ska fira den. Kanske tårta och bullar? Saft och kakor? Ha en bra dag!

Yesterday, all my troubles seemed so far away..


Igår var jag i huvudstaden  och passadr då därför på att shoppa en snabbis. Jag lyckade då ÄNTLIGEN hitta ett par chinos i sandbeige. Woho! flagga för mig.

Peace


Jag vet inte, men några har nog märkt att jag har fastnat för att ha band i håret.

Vad tycker ni om denna stil?

Renovering.


Som ni kanske har märkt så har det varit lite torrt här, som man säger på blogg-språk. Ocg närkligt nog skriver jag mitt första inlägg efter ett långt tag på natten. Det var väl bara nu jag fann tid för detta.

En annan sak som jag kan glädja er, eller åtminstånde mig, så ligger bloggen på renovering just nu, Ni kanske har sett den nya headern AV Jacqueline som bloggar på jacquelinnie.blogg.se . Stort tack, men det kommer mer.

Ja juste OS har börjat också. Glöm inte att kolla på Judo klockan 12,00. Idag dårå. Tror jag.

2 x outfits Fredag 1 Augusti 2008 

Dagen började med ett sluttest på matte kursen. Det gick väl bra ;)

När jag kom hem joinade jag mitt handbolls lag på Kick-Off-middag. Svettig och allt var jag tvungen att byta om så det vart lite upp-piffat, men visst är inte inte riktigt trevligt att klä upp såg lite då.

RSS 2.0